top of page

PVC дограма

Кажете: "Сбогом" на постоянната борба за справяне с температурите и външния прекомерен шум във Вашият дом. Забравете за безсънните нощи, причинени от звука на преминаващите автомобили. Решението е просто, сменете старите си прозорци. Процесът е бърз и лесен. Инвестирайте малко от времето и средствата си в надграждане на вашият дом и се насладете на шумоизолацията и топлоизолацията, които идват с PVC дограмата.

Какво представлява РVC дограмата?

РVC дограмата e изработeна от пластифициран поливинилхлорид. Това е вид пластмаса благодарение, на която прозорецът не ръждясва  и запазва качествата си дори при рециклиране.
РVC дограмата е здрава и сигурна. Освен това благодарение на най-новите технологии при производството, РVC дограмата може да осигури и висока енергийна ефективност.

Какви са предимствата на РVC дограмата?

РVC дограмата е предпочитана заради добрия си външен вид, които изглежда добре дори в по-екзотичен интериор. Освен това няма нужда от по-специална поддръжка. Достатъчно e да забърсвате натрупалата се прах с мека кърпа.
РVC дограмата e много добър шумоизолатор. Изключително подходяща за жилища, които се намират на главни булеварди и магистрали.
Друго предимство на РVC дограмата е нейната топлоизолация.  Тя предотвратява излизането на топлината през зимата и съхранява хладния въздух през лятото. Така може да спестим пари от отопление или охлаждане на дома ни.

bottom of page