top of page

Стъклопакети

Важно е да се отдели особено внимание на изборът на стъклопакетите. Клиентът може да остане ощетен и да избере стъклопакет с по-ниско качество и лоша изолация, ако не получи правилния съвет. Затова ние от Стройтех 2005 ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение спрямо нуждите и бюджета. Ще Ви споделим какви са предимствата и недостатъците на всеки вид стъклопакет.

Стъклопакетът е един от най-важните елементи във Вашите прозорци. Той е основният фактор за топло и звукоизолиращите качества на дограмата.

Какво е стъклопакет?

Стъклопакетът е 2 или 3 стъкла, които са херметически затворени с газ помежду си. Особеност на този газ е, че за разлика от въздуха, е с по-ниска проводимост на топлина и шум.

Стъклопакетите могат да се изработят с различни видове стъкла. Например, ако стаята Ви е прекалено слънчева и това създава неудобство, най-добрия избор е стъклопакет със слънцезащита.

Главно стъклопакетите могат да бъдат еднокамерни, двукамерни и трикамерни. Като броя и вида на стъклата определят качествата на всеки стъклопакет. Особеност е, че могат да се правят различни комбинации както по дебелина на стъклото, така и по неговите свойства.

bottom of page