top of page

Проектиране

Multi Storey Building

Проектирането на дограмата е ключова стъпка преди производствения процес. Ние от Стройтех 2005 разбираме това и отделяме внимание на всеки детайл, когато проектираме Вашата дограма. Нашата мисия е да направим дома Ви по-уютен, по-красив и енергийно ефективен, затова се фокусираме върху Вашите желания и предпочитания, както и обръщаме внимание на разпределението в помещението.

За да гарантираме високо качество на нашите продукти, работим с професионална програма за проектиране на дограма. Така можем да визуализираме всички детайли на Вашата рамка и да представим най-добрите дизайнерски решения. Избягваме хилядите дизайни и губенето на време благодарение на практичните инструменти на програмата. Можем да направим промени само с един клик, като добавим закръгления, променим размерите на конструкцията, ширината на крилата и др.

Можем да Ви представим различни варианти и да обсъдим кой ще пасне най-добре на съответната стая. След като изберете желаната от Вас визия, ние изчисляваме стойността на дограмата и ако всичко е наред, преминаваме към подписването на договора. Целта ни е да Ви предоставим професионално консултиране и да Ви помогнем да изберете най-доброто решение за дома.

bottom of page