top of page

Плъзгащи системи

Плъзгащи системи са предпочитани от много интериорни дизайнери. Тази тенденция се появи с нуждата да се оптимизира пространството на малките жилища. Затова и плъзгащите врати са много популярни. Ние се запознаваме с нуждите на клиентите си и в зависимост от тях, те могат да бъдат изработени от PVC или алуминий.

Какво представляват плъзгащите системи?

Плъзгащите системи са механизмът, благодарение на който функционират плъзгащите врати. Предоставят големи възможности за изпълнение на конструкцията. Отличават се със своята компактност и надеждност. Различават се преди всичко от това дали са със или без изолация.

Какви са предимствата на плъзгащите системи?

Плъзгащите системи са оптималното решение за всякакви места, където пространството е малко или има нестандартна форма или дизайн. Използването на плъзгащи системи позволява икономия на пространство и свобода за различни интериорни дизайни. Плъзгащите системи са практични. Те са добра алтернатива на класическите врати. Могат да се приспособят идеално като елегантен и функционален изход към градина, тераса или балкон. Плъзгащите системи се използват дори за врати на бани, перални помещения или килери.

bottom of page