top of page

Монтаж

Multi Storey Building

За нас, в Стройтех 2005, монтажът на дограма е най-важната част от всеки проект. Затова, нашите специално обучени майстори извършват монтажа с изключителна прецизност и внимание към всеки детайл. Това гарантира качеството на монтажа и избягването на проблеми като пропускане на вода при поройни дъждове или появата на конденз.

Екипът ни е с дългогодишен опит и има необходимите знания и умения, за да се справи качествено и в срок с всяка инсталация.

Подготовката на работната площ преди пристигането на нашите работници е важна част от процеса на монтаж. Съветваме всички наши клиенти да осигурят свободен достъп до прозореца и да преместят всички вещи, които се намират в близост до него. Така ще се предотврати напрашването на вещите при свалянето на старата дограма и монтирането на новата.

След като сте подготвили работната площ, нашият екип от монтажници започва работата си. Техните задачи включват премахване на старите рамки и каси, вмъкване на новата рамка в отвора, монтирането ѝ и запечатването на фугите.

Ако имате въпроси относно работата, с удоволствие ще отговорим на всичките Ви питания.

bottom of page