top of page

Изготвяне на оферта

Multi Storey Building

В Стройтех 2005 знаем, че изборът на правилната дограма за дома Ви може да бъде труден и отнемащ много време. Ние сме тук, за да направим този процес по-лесен и удобен за Вас.

Ние сме специализирана фирма за монтаж на PVC и алуминиева дограма в България. Нашата цел е да предоставим на клиентите си не само качествена дограма, но и цялостна услуга, включваща консултация, изготвяне на оферта и монтаж.

На разположение сме да Ви предоставим индивидуална консултация със специалист от нашия екип, напълно безплатно. Искаме да се запознаем с проекта Ви, за да можем да предложим най-доброто техническо и дизайнерско решение за Вашата нова дограма.

След като обсъдим проекта Ви, ще измерим прецизно размерите на прозорците и вратите Ви. Това гарантира, че Вашата нова дограма ще бъде изработена точно по размерите на Вашия дом и ще бъде монтирана безпроблемно.

Накрая, ще изготвим оферта, която да отразява всички детайли на проекта. Можете да я получите в офиса ни или по имейл.

Целта ни е да Ви осигурим най-доброто решение за новите Ви прозорци, като предлагаме персонализирано отношение и висококачествена услуга. Свържете се с нас днес, за да започнем работа по Вашия проект!

bottom of page