top of page

Безпрофилно остъкляване

За всички любите на панорамните гледни, безпрофилното остъкляване осигурява едно различно изживяване. С него може да се промени по един съвсем различен начин не само облика на сградата, но и вътрешното пространство, разкривайки красиви гледки и придавайки илюзия за по-голям обем на помещението. Прозорците са по-големи и дневната светлина може да достигне до всяко ъгълче. А отвън големите стъкла изглеждат все едно нищо не ги задържа. 

Безпрофилното остъкляване се превърна в изключително популярна тенденция в интериорния дизайн. Това се дължи не само на елегантността, но и при ремонт не се нарушава цялостния вид на сградата. Освен това механизмът увеличава използваемата площ на терасите и балконите.

Надеждно, стилно и практично. Безпрофилното остъкляване може да се съчетае с интериор по всеки вкус. 

Какво представлява безпрофилното остъкляване?

Безпрофилното остъкляване е известно и като безрамково остъкляване. Ширината на касата е толкова минимална, че отдалеч трудно може да се забележи. Няма вертикални разделители на стъклата. С това се създава една прекрасна система на остъкляване, която е предпочитана от нашите клиенти заради семплата си красота и функционалност.
При безпрофилното остъкляване се използва специално подсилено закалено или ламинирано стъкло. Характерни за него са голяма здравина и звукоизолация. Може да издържи и на голямо натоварване.

Какви са предимствата на безпрофилното остъкляване?

Най-голямото предимство на безпрофилното остъкляване е гледката, на която ще можете да се наслаждавате. То се препоръчва навсякъде, където целта е да се постигне отворен и ефектен дизайн или да се направи връзка между вътрешната и външната среда. Има широко приложение в интериорния дизайн. Може да се използва за офис сгради, музеи, изложбени и конферентни центрове, жилищни сгради, търговски сгради, хотели и ресторанти.

bottom of page